25 / 04 / 2024

Konut kampanyaları tüketiciye avantaj sağlıyor!

Konut kampanyaları tüketiciye avantaj sağlıyor!

Konut piyasasını canlandırmaya yönelik atılan adımlar, gayrimenkul firmalarının ödeme ve indirim kampanyaları gibi pek çok fırsat, konut alımında tüketiciye büyük avantajlar sunuyor.


Gayrimenkul geliştiricilerin inşaat maliyetlerini de henüz fiyatlara yansıtmadığına dikkat çeken Bayramoğlu Yapı Grubu CEO’su İbrahim Bayramoğlu, KDV ve tapu harcı indirimleri ile Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan konut kredisi faiz oranlarını 0.98’e düşüren çalışmalar ile tüketici için konutta ‘fırsat dönemi’ oluştuğunu dile getirdi. 


Bayramoğlu, “Bu fiyatlar şu anda en dip fiyatlar. Tüketicinin alım yapması için hem koşullar çok iyi duruma geldi, hem de fiyatlar. 1963 yılında inşaat şirketi ve kereste fabrikamızın kurulmasıyla başladığımız yapı işlerinde bugüne kadar İstanbul’un pek çok noktasında çalıştık. Tüketici için her dönemin kendine göre fırsatları oluşuyordu. Şu anda yüksek kredi faizleri düşürüldü, gayrimenkul firmaları seçenekler sunuyor, ayrıca ekonomide yeni bir yükseliş dönemi başlıyor” dedi. 


Tuzla’da Yayla Park Plus projesinin yapımının devam ettiği söyleyen Bayramoğlu, Kadıköy Bağdat Caddesi, Yakacık, Bahçelievler, Yenibosna, Esenyurt gibi bölgelerde de yakın zamanda projeler hayata geçirdiklerini de açıkladı. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri