29 / 03 / 2024

Halil İbrahim Demirhan: 4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik!

 Halil İbrahim Demirhan: 4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 60 dairenin ön satışını gerçekleştirdi. Ağaoğlu Uluslararası Yatırımlar Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan, "4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik. Suudi bir grupla anlaşmak üzereyiz" dedi.



Ağaoğlu Şirketler Grubu, fuarın ilk saatlerinde My World Europe, Maslak 1453 ve Bakırköy 46 projelerinden 60 dairenin ön satışını gerçekleştirdi. istanbul Finans Merkezi ve Maslak 1453 projelerinden toplam 4 kule için toplu talep aldıklarını ifade eden Ağaoğlu Uluslararası Yatırımlar Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan, "4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik. Suudi bir grupla anlaşmak üzereyiz" dedi. Demirhan, geçtiğimiz günlerde katıldıkları Kuveyt Fuarı'nda da Kuveyt Kralı'nın eşine Maslak 1453 projelerinden 4 milyon dolar değerinde 2 daire satışı yaptıklarını da söyledi. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da yabancı yatırımcıların Türkiye ile ilgilendiğini ancak bu ilginin sürdürülebilir olması için güven ortamının oluşturulması gerektiğini söyledi. 


Vatan