16 / 04 / 2024

Gaziemir marka kent oluyor!

Gaziemir marka kent oluyor!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. Şenol, ''Önemli mesafeler katettik. Daha da iyisini yapacağız'' dedi.


Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, açıklamlarında şu ifadeleri kullandı; “Önemli mesafeler katettik. Daha da iyisini yapacağız. Çocuklarımıza yeşil ve yaşanacak bir kent bırakmak istiyoruz” dedi. 


Gaziemir’in son 10 yılda marka kent olma yolunda önemli mesafe katettiğini de dile getiren Şenol, “Daha yapmamız gereken çok iş var. Menderes gibi geniş alanlara sahip değiliz. Planlı gelişiyoruz. 1 metrekareyi bile imara açmadım. Zeytinlik alan şu anda imara açılmaya çalışıyor. Bunu engellemek için mücadele veriyoruz. Biz çocuklarımıza yeşil bir Gaziemir bırakmak istiyoruz. İlçemizin yüzde 65’i orman, derelerimiz vardı, 12 ay su akıyordu. Dereler cadde oldu. Su kanallarıyla baskınların önüne geçtik. Gaziemir güvenli kent. Burada kimse kimseye karışmaz. Herkes birbirine saygılıdır. Kentin yönetimini sadece belediye başkanına bırakmayın diyoruz. İlçemize vatandaşla birlikte sahip çıkıyoruz. Binalarımızın büyük bölümü deprem yönetmeliğine uygun, bu konuda çok hassas davranıyoruz” dedi.