20 / 04 / 2024

CNR Emlak 2015 Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Emlak 2015 Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı bugün kapılarını açtı. 8 Kasım'a kadar devam edecek fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı grupların damga vurması bekleniyor.


Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuarı yerli ve yabancı ziyaretçiler katılacak.


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuara yerli ve yabancı yatırımcılar katılacak.


CNR Emlak 2015 Fuarı'nda ziyaretçilere özel avantajlar sunulacak. Ayrıca 200 projeyi aynı anda görüp değerlendirme imkanı bulacak olan ziyaretçiler için bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı, VIP dinlenme alanları, uzman konuşmacılardan seminerler gibi fırsatları bir arada sunulacak.  


İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi ile yer alacağı CNR Emlak 2015 Fuarı'na Say Yapı, Hiper Gayrimenkul, 24 Gayrimenkul, Ala Property, AB Group Holding, Oflaz Şirketler Grubu,  Kiler GYO ve Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı, KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri, Yalçınlar Group, Fuzul Yapı, Beyttürk, Babacan Yapı, Demir İnşaat gibi büyük firmalar katılacak. 



Web: http://cnremlakfuari.com/