29 / 03 / 2024

Çilek'ten Mobilya Festivali'ne özel yüzde 50'ye varan indirim!

 Çilek'ten Mobilya Festivali'ne özel yüzde 50'ye varan indirim!

MOSDER üyesi mağaza ve bayilerin katıldığı festivale, Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği %50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.



 

MOSDER tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve “Yılın En Büyük Fırsatı” vaadi ile duyurulan Mobilya Festivali’nde, derneğe üye tüm mobilya markaları destek vermek için bir araya geliyor. 17 Ekim - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında  gerçekleşecek olan Mobilya Festivali’nde bebek, çocuk ve genç mobilyasının lider markası Çilek de özgün tasarımları ve aksesuarları ile yer alıyor. Mobilya festivali boyunca tüm temalı tasarımlarını ve aksesuarlarını ön plana çıkarmayı hedefleyen Çilek, seçili mobilya ve aksesuarlarda sadece festivale özel %50’ye varan indirim fırsatı da sunuyor. Cazip fiyat seçenekleri ile hem aileleri hem de çocukları sevindiriyor. 

 

''Çilek'le Okula Başlamak Çok Kolay'' Kampanyası da Uzatıldı

Eylül ayında ''Çilek'le Okula Başlamak Çok Kolay'' sloganıyla çalışma masaları ve çalışma ünitelerine özel olarak başlattığı kampanyasını da festival süresince devam ettiren Çilek, tüm çalışma masaları ve çalışma ünitelerinde de  %20 indirim fırsatı sunuyor.