29 / 03 / 2024

Çilek Mobilya çocuk gelişimine katkı sağlayacak!

Çilek Mobilya çocuk gelişimine katkı sağlayacak!

Bebek, çocuk ve gençlere özel tasarımları ile tüm dünyada 5 milyona yakın çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, çocukları gelişimlerine destek olacak birbirinden eğlenceli oyuncaklarla buluşturuyor.


İlk etapta, oyuncakları Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazasında çocuklara ulaştıran Çilek, kısa bir süre içinde yurtiçindeki tüm mağazaları ile birlikte 66 ülkedeki satış noktalarında da oyuncak satışına başlayacak.


Çilek, birbirinden farklı oyuncaklarla çocukların gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda kendilerini mutlu hissedecekleri, eğlenceli ve renkli bir dünyanın da kapısını aralıyor.


İlk Etapta Türkiye’de Satışa Sunulacak

Kalitesiyle dünya markası olan Alman oyuncak devi Hape ile anlaşan Çilek, oyuncakları ilk etapta Türkiye’deki çocuklarla buluşturacak. Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazada satışa sunulan oyuncaklar, ilerleyen dönemlerde 5 kıtada 66 ülkede bulunan Çilek satış noktalarından dünya çocuklarına ulaştırılacak.


Mağazalarda Küçük Oyun Alanları Oluşturuldu

Çilek mağazalarında seçilen 25 çeşit oyuncağın teşhiri için ayrı bir alan oluşturulurken, bazı oyuncaklar ise yaş gruplarına uygun olan odaların içerisinde sergileniyor. 


Çocuk Odasında Bulunması Gereken Her Şey Çilek’te

Sadece bebek, çocuk ve gençlere yönelik ürünlere odaklanarak, dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek, çocuk odasında bulunması gereken her şeyi kaliteli, güvenli ve üst seviye tasarımlar ile çocuklara sunuyor. Çocukların istek ve hayallerinin yanı sıra sağlığına da önem veren Çilek’in danışman doktoru Uzman Pedagog Sevil Yavuz, “ Oyun ve oyuncaklar, çocukların zekasını geliştirirken iyi vakit geçirmesine de katkı sağlıyor. Hem öğretici hem de yaratıcı oyuncaklar çocukların gelişimine destek oluyor. Bu nedenle ailelerin oyuncak seçiminde çok dikkatli olmaları gerekiyor.” dedi.