28 / 04 / 2024

Çilek

Çilek'ten Mobilya Festivali'ne özel yüzde 50'ye varan indirim!

MOSDER üyesi mağaza ve bayilerin katıldığı festivale, Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği %50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.

Çilek, 20 Ekim'de Facebook’ta ebeveynlerin sorularını cevaplıyor!

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog Sevil Yavuz aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

Çilek Mobilya, Doğu'da 12 mağazaya ulaştı!

Çilek, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 12 mağazaya ulaştı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, ağustos ayı sonuna kadar yurtiçinde toplam 175 satış noktasına ulaşacaklarını da dikkat çekti.

Çilek, Van’da ikinci mağazasını hizmete açtı!

Çilek, Van’da ikinci mağazasıyla hizmet vermeye başladı.Tasarımlarını oda konseptiyle 800 metrekarelik mağazada sergileyen Çilek, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 12 mağazaya ulaştı.

Çilek, yeni mağazasını Vialand'de açtı!

'BiTurbo' araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, 'Black Pirate Köpek Balığı' masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklara ulaşması hedefleniyor.