24 / 04 / 2024

Çilek Mobilya'nın yeni yatırım yeri Katar!

Çilek Mobilya'nın yeni yatırım yeri Katar!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek Mobilya'nın yeni yatırım yeri Katar'la birlikte yurtdışı mağaza sayısı 258’e ulaştı.


Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.


Birbirinden özgün tasarımları ile çocukların hayal dünyasını renklendiren Çilek, yurtdışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Katar’da ilk mağazasını açan Çilek, tasarımlarını Ezdan Mall AVM’de yer alan 150 metrekare büyüklüğündeki mağazada, çocukların ve ailelerin beğenisine sunuyor. Büyükelçi Ahmet Demirok ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek’in de katılım gösterdiği açılışta, çocuklar ve aileler için birbirinden eğlenceli etkinlikler de düzenlendi.


Hem Türkiye hem de dünyada istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek “Yurtdışında büyümemizi sürdürüyoruz. 2015 yılı içerisinde Katar’da yeni bir mağaza daha açmayı planlıyoruz. Hedefimiz, açtığımız yeni mağazalarla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürürken, ailelerin de kalite beklentisine cevap vererek, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyelere taşımak” dedi.