18 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

 Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak. Kampanya 3 konut projesi için geçerli olacak.



Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak. Kampanya 3 konut projesi için geçerli olacak.  Ocak’ta açıklanan konut destek hamlesine özel sektör de katıldı. Devlet ev almak için bankada biriken yüzde 25 peşinata yüzde 15 destek verecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu da 1 peşin ödemeli ve 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz oranları ile hemen teslim projelerinde yeni bir kampanya başlattı. 13 Şubat’ta başlayan, My Tovverland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerindeki hemen teslim dairelerde uygulanacak, kampanya 3 hafta süreyle geçerli olacak.


PEŞİNAT YÜZDE 1

Geçen ay Ankara’da yapılan, Başbakan ve bakanların katıldığı inşaat Zirvesi’nin sektöre değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Türkiye’de tasarrufların artması lazım, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyor ve yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği yüzde 25 peşinata yüzde 15 hibenin dışında kalan yüzde 75’e destek olarak bu kampanyayı başlattık. Herşeyi devletten beklemek olmaz” dedi.


3 PROJEDE KAMPANYA

KAMPANYANIN geçerli olduğu My Towerland, İstanbul Ataşehir’deki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip. Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak, 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede studio dairelerden, 3+1’e ve 4+1’den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. Mimar Tuncay Çavdar imzalı ve Gold Leed Sertifikalı Andromeda Gold projesi ise her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlanyla öne çıkıyor. Zemin+51 kat ve toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. 



Tünaydın



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri