20 / 04 / 2024

Ali ağaoğlu kimdir

Maslak 1453'te 1.500 kişilik üniversite yapılacak!

35 yıldır inşaat sektöründe birçok başarıya imza atan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eğitime de el attı. Bugüne kadar çeşitli illerde 400 okul yaptıran Ali Ağaoğlu, kendi adıyla vakıf kurarak işe başladı.

Ali Ağaoğlu: Doların artması Türk ekonomisi açısından olumlu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dolardaki yükselişin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını, bu durumdan diğer ülkelerin para birimlerinin de etkilendiğini belirterek, "Dövizin bu noktalarda olmasını Türk ekonomisi açısından daha olumlu görüyorum" dedi.

Ali Ağaoğlu kimdir?

Şu sıralar Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, % 1 peşinat ve % 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya baştan Ali Ağaoğlu kimdir?İşte Ali Ağaoğunun hayatı ve bilinmeyenleri..

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak. Kampanya 3 konut projesi için geçerli olacak.

Ali Ağaoğlu: İnşaat sektörüne haksızlık yapıyorlar!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu inşaatta çok tartışılan rant vergisiyle ilgili konuştu.

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin’e sürpriz parti!

İş hayatıyla olduğu kadar lüks yaşam tarzı ve aşklarıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sevgilisine doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu Petek Ertüre'nin doğum gününe gitti!

Petek Ertüre, 30’uncu yaşını önceki akşam kız arkadaşlarıyla Arabesque’te kutladı. Ali Ağaoğlu Petek Ertüre'nin doğum gününe katıldı.

Ali AğaoğLu, önceki gün yeni sevgilisiyle Bebek’teydi!

Ali ağaoğLu, önceki gün yeni sevgilisiyle Bebek’teydi. Çift, önce yemek yedi sonra da kahve keyfi yaptı.Ağaoğlu sevgilisini 2.4 milyon liralık Rolls-Royce Phantom otomobiliyle İstanbul turuna çıkardı.

Ali Ağaoğlu, Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Yazlık Evler Fuarı'nda Iraklı yatırımcıların İlgisiyle karşılaşan Ali Ağaoglu, Arap yatırımcılarla ortak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacağının altını çizen Ağaoglu "Yeni yatırımlar yolda" dedi.

Ali Ağaoğlu Umre'yi ziyaret etti!

Ali Ağaoğlu Umre'ye gitti. İşadamı Ali Ağaoğlu ve de büyük oğlu Umre ziyareti için kutsal topraklara gittiler. Ağaoğlu, büyük oğlu Alican'la Mescid-i Haram'ı ziyaret etti.

Ali Ağaoğlu'nun ifadesi alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken görev yeri değişikliklerinin ardından Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Zekeriya Öz'ün, hakkında çıkan haberlere ilişkin Ali Ağaoğlu' ndan ifade alındı...

Ali Ağaoğlu’nun yurtdışına çıkma yasağı kaldırıldı!

Aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da bulunduğu 14 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmişti. Ali Ağaoğlu’nun yurtdışı yasağı kaldırıldı...

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye 7 karatlık pırlanta hediye etti!

İşadamı Ali Ağaoğlu’ nun 6 yıllık sevgilisi olan Petek Ertüre, önceki gün kız arkadaşıyla Bebek’ te bir restoranda buluştu. Ağaoğlu' nun doğum hediyesi gözlerden kaçmadı...

Ali Ağaoğlu: İnşallah 2014 yılı, 2013 yılını aratmaz!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 2013 yılında Türkiye'nin yaşadığı birkaç sıkıntı olduğunu belirterek, "İnşallah 2014, 2013 yılını aratmaz" dedi. Uludağ'da sahibi olduğu otelde 2014 yılına ilişkin beklentilerini gazetecilerle paylaştı...

Ali Ağaoğlu, gözaltı sonrasında ilk kez konuştu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Ben abdestimden eminim. Yüz kızartacak yamuk yumuk bir işin içinde olmadım. Bu olayı medyatik biriyle duyurmak istediler. Ben de medyatik olmanın bedelini ödedim” dedi...