29 / 03 / 2024

ABD’li yatırımcı internet üzerinden GölMahal'den villa satın aldı!

 ABD’li yatırımcı internet üzerinden GölMahal'den villa satın aldı!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında konumlandırılan GölMahal Villaları, Ortadoğulu yatırımcılardan sonra ABD’li ve Avrupalı yatırımcıların da ilgi alanına girdi...


Modern ve kaliteli mimarisi, her villaya düşen yaklaşık 2.5 dönüm arsası, doğa dostu özellikleri, akıllı ev sistemi ve sunduğu daha pek çok konforla müstakil yaşam kavramına yeni bir anlayış getiren GölMahal Villaları, yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Mütekabiliyet Yasası’ndan sonra özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve villa sahibi oldukları proje, son dönemde ABD’li ve Avrupalı yatırımcılardan da ilgi görmeye başladı. GölMahal’de dünyanın her yerinden evin neredeyse tüm işlevlerinin kontrol altında tutulmasına olanak sağlayan akıllı ev otomasyon sisteminin bulunması, her villanın kendisine ait bahçe ve havuzunun olması, geniş yaşam alanları ve doğa dostu özellikleri ABD’li ve Avrupalı yatırımcılar tarafından çok beğeniliyor. Tüm özellikleri ile yabancı yatırımcıların ilgisini çeken projeden son olarak bir İsviçreli, bir de ABD’li yatırımcı villa sahibi oldu.

ABD’li yatırımcı villasını internetten gördü, beğendi ve satın aldı.


GölMahal’in bir dünya projesi olduğunu belirten Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “Projemize Ortadoğulu yatırımcılar en başından beri yoğun ilgi gösteriyordu. Son dönemde ABD’li ve Avrupalı yatırımcılardan da yoğun ilgi görmeye başladık. ABD’de deki yatırımcı GölMahal’i internetten görüp beğeniyor ve ilk etapta kendi araştırmasını yapıyor. Projenin sahip olduğu özellikler çok ilgisini çekiyor ve ihtiyaçlarını karşılayabildiğini görüyor. Daha sonra Yalçınlar Group’u da araştırıyor. Şirketimizin ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu da gördükten sonra buradan villa almaya karar veriyor. Müşterimize internette villa satışı gerçekleştirerek bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle Mütekabiliyet’ten sonra yabancılarda olan talepte ciddi artış yaşadık. Yabancı yatırımcıların GölMahal’i, kendine ait geniş bahçe ve havuzu bulunan villalarından ötürü daha çok yazlık evleri gibi konumlandırmak istediklerini söyleyebilirim.” şeklinde konuştu.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler