29 / 03 / 2024

Çilek Mobilya, Pakistan'da 3 yeni mağaza açtı!

 Çilek Mobilya, Pakistan'da 3 yeni mağaza açtı!

Çilek açıklamasına göre şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile ülkenin en büyük şehirlerinden Lahor ve Ravalpindi'de satış noktalarıyla hizmet vermeye başladı.



Çilek, Pakistan'da 3 satış noktası birden açarak ülkedeki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu.  Çilek açıklamasına göre şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile ülkenin en büyük şehirlerinden Lahor ve Ravalpindi'de satış noktalarıyla hizmet vermeye başladı. 


Çilek, konsept mağazacılık anlayışıyla tasarımlarını tüm dünyaya taşırken, Pakistan'da açtığı mağazalarla buradaki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Üç mağazada toplam 600 metrekarelik alanda tasarımlarını sergileyen Çilek, hem Pakistanlı çocukların hem de ailelerinin ilgisini çekmeyi başardı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, dünyanın en yüksek nüfuslu ülkelerinden biri olan Pakistan'da 3 mağaza birden açtıklarını belirterek, "Pakistan'da Türk markalarına yoğun bir ilgi var. Biz, buradaki büyümemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Pakistan'da reklam çalışmaları da yaptıklarına işaret eden Çilek, 2014 yılı içinde bu ülkedeki 4. satış noktasını nüfus bakımından en büyük kent olan Karaçi'de açacakları bilgisini de verdi. 




Dünya