29 / 03 / 2024

Demir İnşaat projelerinde kredi faizleri 0.70’e sabitlendi!

 Demir İnşaat projelerinde kredi faizleri 0.70’e sabitlendi!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, sınırlı sayıda son dairelerin kaldığı Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” sloganıyla kampanya düzenleyerek konut kredisi faiz oranlarında 0.70’a demir attı.


Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip GYODER üyesi Demir İnşaat, Gayrimenkulde güç birliği “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” mottosuyla Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için cazip bir kampanya başlattı. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri olmayan ödeme seçenekleriyle avantajlı fırsatlar sunan Demir İnşaat, kredi faiz oranını 0.70’e demirledi. Kampanya kapsamında yatırımcılar, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile daire sahibi olabilecek.


İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, sınırlı sayıda son dairelerin kaldığı Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” sloganıyla kampanya düzenleyerek konut kredisi faiz oranlarında 0.70’a demir attı. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut almak isteyenler, 1.15 seviyesindeki faiz oranı yerine anlaşmalı bankalardan 0.70 gibi cazip bir faiz oranı ile konut kredisi alıp hemen taşınabilecekleri bir daireye sahip olabilecek. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşin, 120 ay vadelendirme seçeneği sunuluyor.


“Türkiye daha da güçlenecek”

Türkiye’nin zor bir virajı geride bıraktığını hatırlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında birlik ve dayanışma mücadelesi vererek Türkiye ekonomisinin olumsuz olarak etkilenmesinin önüne geçildiğini ve bu durumun yatırımcı için yeni fırsatları da beraberinde getirdiğini vurgulayarak şunları söyledi:


“Toplum olarak 15 Temmuz darbe girişimini birlik ve dayanışma mücadelesi vererek geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin geleceğimi ve bekasını düşünerek, Türkiye ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak, tüm sektörlerin asli görevleri arasında yer alıyor. Daha öncesinde yaşanan ve ekonomiyi etkileyen bu tip olayları yatırımcıların bir fırsata çevirdiklerini gözlemledik. Şimdilerde de bankaların sundukları avantajlı faiz oranlarıyla birlikte sadece konut sektöründe değil, hemen birçok sektörün artık yavaş yavaş hareketlendiğini söyleyebiliriz.”


“Ülkemize destek vermek asli görevimizdir”

Türkiye’yi daha aydınlık ve güzel günlerin beklediğini kaydeden Hamit Demir, “Artık daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olacağız. Bizler de Türkiye’nin ekonomisine katkıda bulunmak üzere birbirinden avantajlı kampanyaları hayata geçiriyoruz. Öncesinde şehit ailelerine ve yakınlarına özel, acılarını bir nebze de olsa hafifletmek adına peşinatsız almadan bir kampanyayı başlattık. Şimdilerde de Türkiyemize katkıda bulunmak asli görevlerimizden biri. Bizler de taşın altına elimizi koyarak yatırım yapmak isteyenlere 0.70 faiz oranını sunuyoruz. Her iki kampanyamızda Ağustos ayı boyunca devam edecek.” diye belirtti.


“Yatırımcı için son fırsatlar”

Konut almak için banka faiz oranlarının düşmesini bekleyen bir kesimin olduğunu hatırlatan Hamit Demir, “Gayrimenkul sektörüne baktığımızda, uzunca bir dönemdir konut alıcıları faiz oranlarının düşmesini bekliyordu. Darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çağrısını dikkate alan BDDK ve bankalar düğmeye bastı. Şu anda faiz oranları yüzde 1’in altına inmiş oldu. Bu faiz indirimi de yatırımcılar için ciddi bir fırsattır. Oturumcu tarafından baktığımızda ise lar ise daha az maliyetlerle daha konforlu evlerde yaşamının kapısı aralandı. Ancak bundan 6-7 ay sonra bu faiz oranları olsa bile bu fiyatlar olmayacak. İnşaat sektörü oyuncular 2016 yılında zamsız satışlarına devam etti. 2017’nin başında inşaat maliyetlerine gelen zamları satış fiyatlarına da yansıyacak. Haliyle mevcut konut fiyatları zamlanacak. ” dedi.


Hamit Demir konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Demir İnşaat’ı tercih eden yatırımcılar, Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış Demir Romance’taki evlerine hemen taşınabilecekler. Yatırım yapmak isteyenler ise Ağustos 2017’de teslim edilecek Büyükçekmece Gölü ve denizi manzaralı Demir La Vida projemizden akıllı bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar.”


Demir Romance: Merkezi Konum, Kolay Ulaşım, Hemen Taşın

Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor.


Demir La Vida: “Bir Yanı deniz ve göl, Diğer yanı E-5 ve TEM”

İspanyolca “hayat” anlamına gelen “La Vida”dan adını alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylarla farklılaştırıldı. Bunların yanı sıra Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida’nın yüzde 76’sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da, 2017 Ağustos Ayı’nda yaşam başlıyor.


42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida’da 1+1 daire tipinden 5,5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği olan 379 adet daire yer alıyor.


Tabletten kontrol edilebilen akıllı ev

Demir La Vida’da tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla kullanılan “Akıllı Ev Sistemi” ile tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması ayarlanabiliyor.


Web: http://www.demirinsaat.com.tr/





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri