23 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek!

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek!

Demir İnşaat enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma hükümet tarafından başlatılan yeni kampanyaya çok kazandıran projelerini dahil ederek destek verme kararı aldı...


Demir İnşaat kazandıran projeleriyle Türkiye’nin son dönemdeki en büyük ulusal kampanyasına destek veriyor. Firma hükümet tarafından başlatılan indirim kampanyasına Demir Country projesiyle destek verecek. 

 


Demir İnşaat mevcut kampanyaya ek olarak yüzde 10 indirim uygulayacak. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir,şunları söyledi: "Demir İnşaat olarak bu güne kadar yatırımcılarımız için sunduğumuz ödeme kolaylıklarıyla onların projelerimize erişimlerini zaten kolaylaştırmıştık.  Hükümetimiz tarafından başlatılan yeni kampanyaya gönülden inanıyor ve destek veriyoruz. Demir Grup olarak biz de elimizi taşın altına koyuyoruz. Sektörümüzün canlandırılmasına yönelik attığımız bu adımlara birbirinden değerli projelerimizi dahil ettik."



Hamit Demir: Yüzde 10 indirimi hemen uyguluyoruz


Demir sözlerine şu şekilde devam etti; "Ulusal kampanya çerçevesinde Demir Country projemizden ev sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza mevcut kampanyamıza ilave olarak yüzde 10 indirimi hemen uyguluyoruz. Ardından da en uygun ödeme koşullarını kendilerine sunuyoruz. Böyle bir dönemde bu koşullarla konut sahibi olmak asla kaçırılmayacak bir fırsat. İndirimin dışında ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 35’i peşin geri kalan dilimi ise teslimatta ya da 60 ay kendi bünyemizde vade seçeneği sunuyoruz."


1160 daire, 50 villa ve 113 ticari birimden oluşan Demir Country projesi 9 blok halinde tasarlandı. Projede 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimari yaklaşım sunuluyor. 




Web: http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri