25 / 04 / 2024

Demir inşaat projeleri

Demir İnşaat projelerinde kredi faizleri 0.70’e sabitlendi!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, sınırlı sayıda son dairelerin kaldığı Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” sloganıyla kampanya düzenleyerek konut kredisi faiz oranlarında 0.70’a demir attı.

Demir İnşaat Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na katılacak!

Demir İnşaat projeleriyle Dubai’de 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında yapılan en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na katılacak.

Demir İnşaat 3 yeni proje inşa edecek!

Demir İnşaat'ın İzmir Gaziemir'de hayata geçireceği projesinin ismi 15 gün sonra belli olacak. İzmir projesinin 2015 yılında lansmana çıkması planlanıyor.

Demir İnşaat, CNR Emlak 2014'te Rus yatırımcıları ağırlayacak!

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden Rusya'ya kadar dünyanın çeşitli coğrafyalarından yabancı yatırımcı alan Türkiye'ye CNR Emlak Fuarı için bir uçak dolusu Rus yatırımcı gelecek.

Demir İnşaat son projesinin temellerini Minopolis’te atıyor!

Marmara Forum AVM içindeki Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi'ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis'i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi'ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı.

Son projesinin temellerini Minopolis’te atıyor!

Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis'i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi'ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı.

Demir İnşaat'tan iftar yemeği!

Demir İnşaat basın mensuplarına özel iftar yemeği düzenliyor. 8 Temmuz'da Les Ottomans'da gerçekleştirilecek olan yemeğe Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir katılacak.

Demir Romance'da yaz kampanyaları başladı!

Beylikdüzü' nde yükselen Demir Romance' da yaz kampanyaları başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, " Yüzde 10 indirim veya kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyoruz " dedi...

Demir İnşaat 30. Yılını kutladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir İnşaat’tan daire sahibi olan müşterilerimizle kocaman bir aile olduk. Demir İnşaat Ailesi, her geçen gün geliştirdiğimiz prestijli projelerimizle büyümeye devam ediyor” dedi.

Demir Romance'da yüzde 5 peşinat kampanyası devam ediyor!

Demir İnşaat, inşaat maliyetlerine gelen tüm artışlara inat, 2014'te zamsız fiyatlarla yoluna devam edeceğini açıkladı. Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinat kampanyasına da devam ediyor.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daire alanlara Sevgililer Günü sürprizi hazırladı. Şirket 14-16 Şubat arası boğaza nazır yemeğe davet ediyor. Daire fiyatlarının ise 226 bin TL'den başlıyor...

Hamit Demir: Türkiye'de yaşanan birçok olumsuz etken konut sektörünü etkiliyor!

Hamit Demir, güven arz etmeyen firmaların özkaynakları da olmadığı için, 2014' te tüketicileri zor duruma düşürebileceği uyarısında bulundu. Demir İnşaat zam farkını ev fiyatlarına yansıtmayacak...

Hamit Demir: İnşaat sektöründe zamlar adeta sıraya dizildi!

Hamit Demir 2014 yılının başında döviz fiyatlarındaki artışın etkisiyle inşaat ve yapı malzemeleri de zamlandı. Demir fiyatına yaklaşık yüzde 10 ve beton fiyatına ise yüzde 20'ye yakın zam geldi...

Hamit Demir: Arazi fiyatları arttıkça konut fiyatları da yükselecektir!

Türkiye’de arazi fiyatlarının pahalı olmasından dolayı konutların da yüksek fiyattan satıldığını kaydeden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “arazi fiyatları arttıkça konut fiyatları da yükselecektir” dedi...

Demir İnşaat yüzde 100 kazandırdı!

Demir İnşaat; son iki yılda altının yatırımcısına kazandırdığı ortalama yüzde 45’lik primi de geride bıraktı...