26 / 04 / 2024

Büyükyalı’nın Yıldızlı Evler'i tanıtıldı!

Büyükyalı’nın Yıldızlı Evler'i tanıtıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı’nın Yıldızlı Evler'i bugün tanıtıldı.


2019 yılında yaşamın başlayacağı projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak, birçok avantajla yeni sahiplerini bekliyor. 



“Yıldızlı Ev”; fiyatları, ödeme koşulları ve özel konumlarıyla,  kaçırılmayacak bir alım imkanı da sunuyor.


Büyükyalı İstanbul'un satış ofisinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Yıldızlı Evler” olarak adlandırdığımız dairelerimizi, fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunuyoruz. Özel konumlarıyla dikkat çeken sınırlı sayıdaki “Yıldızlı Ev”, benzerine tekrar rastlanmayacak bir alım fırsatı sunuyor.” dedi.


Büyükyalı’yı İstanbul Boğazı’nın girişine ve 30 kilometrelik kesintisiz sahil şeridine bağlayacak köprünün, yıl sona ermeden tamamlanacağını belirten Fatih Keresteci, “İnşaatı hızla devam eden köprümüzü, bir ‘park köprü’ şeklinde tasarladık. Köprümüz yüzde 50 tamamlanma oranına ulaştı. İlk günden bu yana Büyükyalı’nın bir deniz semti olduğunu söylüyoruz. Eğer bir deniz semti kuruyorsak, sıradan bir yaya köprüsü yapamazdık. Büyükyalı’daki tüm taahhütlerimizi tek tek yerine getiriyoruz.” diye konuştu.


İstanbul Boğazı ‘nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yükselen, sakinlerini ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla kolayca ulaştırmayı hedefleyen ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, konut alıcıları için kaçırılmayacak bir fırsat da sunuyor. Projede bugüne kadar satışa sunulmayan özel konutlar “Yıldızlı Evler” olarak, birçok avantajla yeni sahiplerini bekliyor. Tarihi Yarımada’nın yanı başında yükselen Büyükyalı’nın “Yıldızlı Evler”i, “iyi yaşam”a bir an önce adım atmak isteyen kişiler için birçok önemli firsatları buluşturuyor. Farklı metrekare ve konseptlerdeki sınırlı sayıda “Yıldızlı Ev”; fiyatları, ödeme koşulları ve özel konumlarıyla da dikkat çekiyor. 2019 yılında yaşamın başlayacağı, İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yükselen Büyükyalı ‘nın “Yıldızlı Evler” fırsatından yararlananlar; nesilden nesile aktarılacak nitelikte bir esere, çok özel koşullarla sahip olabiliyor.


Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, projenin bugüne kadar satışa çıkarılmayan, özel konumlu dairelerini, konut alıcılarının beğenisine sunduklarını söyledi. Fatih Keresteci, “Yıldızlı Evler olarak adlandırdığımız dairelerimizi fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunuyoruz. Özel konumlara sahip sınırlı sayıdaki Yıldızlı Ev ile benzerine kolay kolay rastlanmayacak bir alım fırsatı yarattık. Yıldızlı Evler, ‘İyi Yaşam’ın kapılarını, çok özel koşullarla sonuna kadar açıyor. Günlük yaşamın her anında ‘her şey dahil’ bir sistem sunan Büyükyalı’nın ‘Yıldızlı Evleri’ne sahip olanlar, tarihi yapıların büyüleyici atmosferini modem bir mimari anlayışla birleştiren bir yaşam alanında iyi yaşam’a adım atıyor.” diye konuştu.


http://www.buyukyali.com/tr





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri