16 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'da 3 aylık ciro 139 milyon lira!

Büyükyalı İstanbul'da 3 aylık ciro 139 milyon lira!

İstanbul Kazlıçeşme'de Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...


Büyükyalı İstanbul projesi elde ettiği ciro ile dikkat çekiyor.  İstanbul'un Kazlıçeşme bölgesinde inşa edilen projede 2018 yılının  2. çeyreğinde, ilk çeyreğe göre yüzde 45.7 oranında bir artışla, 46 bağımsız bölüm satışı karşılığında, 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.


Hürriyet'te yer alan habere göre, Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci konuyla ilgili açıklama yaptı. Keresteci, "Bu ivmenin, güçlenen ekonomimizle paralel her geçen gün daha da yükseldiğine birlikte şahit olmaya devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması, bizim için en büyük motivasyon. Bu durumu rakamlarla kanıtlamak ise bizim için ayrıca sevindirici. Büyükyalı, geçtiğimiz yılın temmuz-ekim döneminde Emlak Konut GYO projeleri arasında en fazla ciro gerçekleştiren proje olmuştu" dedi.


Toplamda 1600 adet daireden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 plus şeklinde daire tipleri sunuluyor. Proje Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzasını taşıyor.



Büyükyalı İstanbul


Web: http://www.buyukyali.com/tr