19 / 03 / 2024

Büyükyalı'da fırsat var! İşte Büyükyalı fiyat listesi Mart 2022...

Büyükyalı'da fırsat var! İşte Büyükyalı fiyat listesi Mart 2022...

Yaşamın başladığı Büyükyalı İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Peki lüks konut projeleri arasında yer alan Büyükyalı fiyatları ne kadar? İşte Büyükyalı fiyat listesi Mart 2022...


Yaşamın başladığı Büyükyalı İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. 111 dönümlük alan üzerinde yükselen proje ilhamını İstanbul'dan alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında inşa edilen Büyükyalı fiyatları ne kadar?

Büyükyalı İstanbul fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtı ve Büyükyalı fiyat listesi Mart 2022 haberimizde yer alıyor. Büyükyalı fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtından önce projenin özellikleri ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Büyükyalı

ANAHTAR TESLİM LÜKS

Büyükyalı'da oturumun hızla çoğalması ve merkezinde bulunan Fişekhane’deki yerlerin de bir bir açılışlarını gerçekleştirmesiyle beraber söz konusu projede hareketlilik başladı. 

Lüks konutun adresi olarak adlandırılan Büyükyalı projesinde, 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona, penthouse ya da Loft konutlardan Fendi Casa’nın özel olarak dizayn ettiği bloğa kadar farklı tarzlarda olan ve farklı beklentileri yanıtlayacak konutlar bulunuyor.

Büyükyalı

Büyükyalı İstanbul fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtı ve Büyükyalı İstanbul fiyat listesi Mart 2022 haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtından önce projenin özellikleri ile ilgili bazı detaylara değinelim.