18 / 04 / 2024

Büyükyalı'da inşaat hızla devam ediyor!

Büyükyalı'da inşaat hızla devam ediyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaat çalışmaları devam eden proje Emlak Konut GYO güvencesini taşıyor. İnşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..


Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen proje İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. Büyükyalı projesinde sona yaklaşılıyor. 


Yenişafak'ta yer alan habere göre; konut teslimlerinin 2019 yılında başlaması planlanıyor. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, sahada 2 bin 300 çalışanın inşaatı söz verilen tarihe yetiştirmek için canla başla çalıştığını belirtti.




KÖPRÜYÜ YARILADIK


Akbalık, Büyükyalı’yı, sahil şeridine direkt bağlayan köprü hakkında da şu bilgileri verdi: “Caddeyi köprünün altına taşıma çalışmaları 1 ay içinde tamamlanacak. Proje sakinleri Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan Büyükyalı’nın otoparkına ulaşacak.” Projeden 2018’in ilk 9 ayında 534,9 milyon lira, satışa çıkılan 2016 yılından bu yana ise 1.4 milyar lira ciro elde edildi.




DOLAR BOZDURAN EV ALDI


Akbalık, daha çok aileleri hedeflediklerini dile getirerek son dönemde geliri ve birikimi döviz olan kesimden özellikle de gurbetcilerden yoğun bir talep oluştuğunu aktardı. Akbalık, “Dolardaki artış sayesinde o kesim için ciddi bir fırsat oluştu. 1 milyon avro fiyatla baktığı ev 700 bin avro olunca vatandaş alıma geçti” diye konuştu.

 


www.buyukyali.com