17 / 05 / 2024

Bey Konak Evleri projesinde 991 bin dolara!

 Bey Konak Evleri projesinde 991 bin dolara!

Bey Konak Evleri projesinde minimum konut fiyatı 991 bin dolar olarak belirlendi!


Bey Konak Evleri projesi Kavacık Otağtepe'de inşa edilen bir proje. Yapımına başlanan Bey Konak Evleri projesinde konutların en küçüğü 168, en büyüğü 458 metrekare olarak belirlendi. 14 bin metrekarelik alana kurulan Beykonak Evleri projesi 6 adet konak şeklinde tasarlandı. Daireler alanları 168 metrekare ile 458 metrekare arasında değişiyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Daireler bahçe dubleksleri, çatı dubleksleri, ara kat dubleksleri olarak yapılıyor. Projedeki toplam konut sayısı ise 54.

İki sene sonra konut teslimlerinin yapılacağı Bey Konak Evleri'nde fiyatlar 991 bin dolardan başlıyor, 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Beykonak Evleri'nden konut alanlara, evlerinden ayrı bir kata konumlandırılmış, içerisinde banyosu, mutfağı olan ve evlere dahili telefon bağlantısı bulunan hizmetli daireleri temin ediliyor. Her daireye 5 araca kadar kapalı otopark tahsisi yapılıyor.

EA Group tarafından inşa edilen Beykonak Evleri projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafe, fitness salonu, sauna ve buhar odası, çocuk kulübü, çocuk havuzu, oyun parkı ve playstation ve hobi odası bulunuyor. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan Beykonak Evleri projesi Boğaz manzaralı konumda yükseliyor.

444 26 01

http://www.beykonakevleri.com