28 / 03 / 2024

Yüreğir Belediyesi'nden satılık iş yeri ve konut!

Yüreğir Belediyesi'nden satılık iş yeri ve konut!

Yüreğir Belediyesi sosyal konutlar ve iş yeri satışa sunuyor. Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştiriyor.


Atakent Mahallesi'nde  231 konut ve 8 adet işyeri açık ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Satışlar 14 Eylül - 24 Eylül  tarihleri arasında Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak. 


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ev ve işyeri almak isteyen vatandaşlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/c maddesine göre 231 konut için 135 bin Türk Lirası muhammen bedelle istedikleri dairenin ihalesine katılabilecek. 


Farklı metrekarelerde ve farklı fiyatlarda 8 adet işyeri için ise 14 Eylül'de ihale gerçekleştirilecek. Satış işlemleri işyerleri için 14 Eylül 2018, konutlar için ise 15-25 Eylül tarihleri arasında devam edecek.



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Atakent Mahallesine yapılan konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız dar gelirli vatandaşlarımız ev hayaline gerçekleştirsin ve sıcak bir yuvaya kavuşsun istiyoruz. Bunun için Yüreğir'de yeni yaşam alanları oluşturuyoruz.'' dedi.