19 / 04 / 2024

KG İnşaat kentsel dönüşüm projeleri inşa ediyor!

 KG İnşaat kentsel dönüşüm projeleri inşa ediyor!

KG İnşaat, projelerimiz sadece yaşamayı düşünenler için değil aynı zamanda Yüksek pirim getirişi ile yatırımcılar içinde iyi bir yatırım aracı olarak da ön plana çıkıyor.


KG İnşaat olarak imza attığımız her proje bu zamana kadar hem arsa sahiplerine hem de projemizden konut alanlara kazandırdık. 


Çünkü projelerimiz birçok özelliğinden dolayı hemen değer kazanıyor. Projelerimiz sadece yaşamayı düşünenler için değil aynı zamanda Yüksek pirim getirişi ile yatırımcılar içinde iyi bir yatırım aracı olarak da ön plana çıkıyor. 


Hangi projelere imza attınız? 


Bu zamana yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Aslına bakarsanız bu apayrı bir mutluluk. Çünkü insanların mutluluğuna ortak olmak ve katkı sağlamanın manevi hazzı hiçbir şeyde yok. Biz yıllardır hep aynı bölgelerde proje üretiyoruz. Aynı bölgede devamlı faaliyette olmamız bizim işimizde başarı yakaladığımızın ve bölge halkının bizi bağrına bastığını bir göstergesidir. Kg inşaat olarak, Üsküdar ve Ümraniye semtlerinde yaptığımız Hürriyet, Libadiye ve Rami evleri projelerinin ardından residance projelerine başladık. Ataşehir'de Kg residance, Ümraniye' de Galavia- Atakent, Arcadia Residance, Adacity, İstiklal projelerine hızlıca temel atıp bu projeleri bitirdik ve kimisinde de ikinci etaplarına başladık. 


Kg inşaat İstanbul halkının çok yakından tanıdığı bir kurum. Son on yılda şirket Ümraniye, Çamlıca, Kadıköy, Altunizade başta olmak üzere İstanbul'un birçok semtinde hayata geçirdiği Kentsel dönüşüm projeleri ile haklı bir üne kavuştu. Öyle ki Kg inşaat konutunu yenilemek isteyenlerin sık sık çaldığı bir kapı haline geldi. 


Şirket projelerinde sadece eski mekânları yıkıp yapmakla kalmıyor, sosyal yaşam alanları ile zengin, yapım tekniği ile sağlam ve mimari ile fark yaratan konutlar inşa ediyor. Bu özellikleri ile Kg inşaatın yaptığı projelerin bulunduğu lokasyonlar da hemen dikkat çektiğini belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Kahraman Galav, halkın Kg inşaatın gerçekleştirdiği projelere gösterdiği teveccühten de son derece mutluluk duyduğunu söyledi. 


Kg inşaat olarak kalite ve güven esasları üzerinde yol aldıklarının altını çizen Kahraman Galav, Kg inşaatını sadece konut değil, yaşam merkezleri yapma amacında olduğunu belirtti. Şehir içinde şehirler inşa ediyoruz diyen Kahraman Galav' ın sözlerine projelerine bakınca da hak veriyoruz. Çünkü Kg inşaatın tüm projeleri şehrin tam merkezinde, ulaşım akslarının hemen yanında yer alıyor. 


Sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Kahraman Galav sosyal sorumluluk çalışmalarından da geri kalmıyor. 

Ordulular Hizmet Birliği Vakfı Başkanlığı görevini de devam ettiren Galav, vakıf bünyesinde öğrenci bursları başta olmak üzere birçok sosyal sorumluluk çalışması içerisinde yer almaya özen gösterdiklerini belirti. 


Kahraman bey Kg inşat olarak projelerinizin ortak özelliği nedir? 


Kg inşaat inşaat sektöründe proje üretmeye başladığı günden buyana şehrin merkezinde, depreme ve doğal afetlere dayanıklı, mimarisi ile bulunduğu bölgenin ambiyansına değer katan, sosyal alanları ile sakinlerinin yaşamlarına renk veren projeler hayata geçirdi. Bu özelikleri ile Kg inşaatın tüm projeleri aslında şehir içinde yer alan bir şehir özeliğindedir. 


Biz proje üretirken insanların ulaşım sıkıntısı çekmemeleri ve şehir yaşantısının sunduğu olanaklardan kopmamaları için şehir merkezlerini tercih ediyoruz. Şehrin merkezinde yaşarken de depremden korkmamaları için projelerimizin inşaatın görünen ve görünmeyen tüm üretim aşamasında kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanıyoruz. İnsanların şehrin merkezinde güven içerisinde yaşarken sevdikleri ile keyifli zamanlar geçirebilmeleri için projelerimize birçok sosyal alan yapıyoruz. Yüzme havuzundan, yürüyüş yollarına, spor salonlarına, hamamına kadar her şeyi yaparak onların kullanımına sunuyoruz.  Kg inşaatın kentsel dönüşümde yaptığı başarılı çalışmalar arsa sahiplerinin de dikkatini çekiyor. Şirkete proje gerçekleştirmesi konusunda farklı semtlerden teklifler geliyor.


Kentsel dönüşüm hakkında ne düşünüyorsunuz ? 


Kg inşaat olarak kurulduğumuz günden bu yana kentsel dönüşüm yapıyoruz. Kentsel dönüşüm yasası ile birlikte gelen bir takım kolaylıkların gelmesi kentsel dönüşüm çalışmalarının hızını arttıracağı kanaatindeyim. Çünkü bu yasa ile birlikte kem hak sahiplerine hem de mütahitlere kolaylıklar sağlandı, destekler verilmeye başlandı. 


Ülkemiz için çok önemli olan bu konunun hızlı bir şekilde uygulanması gerekmektedir. Çünkü 1999 depreminin içimizde açmış olduğu yara hale ilk günkü gibi taze. Ben bu konuda büyük bir risk alan ve ne pahasına olursa olsun yapacağız diyen başta başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan' a ve Çevre ve şehircilik bakanımız Erdoğan Bayraktar'a ülkemiz adına teşekkürü bir borç biliyorum. Atmış oldukları kararlı ve cesaretli bu adım ülkemize hem ekonomik hem de acı tabloların yaşanmaması adma çok şey kazandıracaktır. 


Devam eden ve başlayacak projeler hakkında bilgi verir misiniz? 


Devam eden ve başlayacaklar ile birlikte İstanbul' un farklı bölgelerinde 1100 konutu sahiplerine teslim edeceğiz. Suadiye' de 4 blok da 180 konutun yer aldığı bir residance projemiz başlayacak. Yine Suadiye'nin 2 farklı bölgesinde 2 residance projemiz daha olacak. 

İstanbul Florya' da site konseptinde 2 bloktan oluşan bir projemiz daha başlayacak. Tüm bunların yanında Arcadia Residance projemizin 130 konutluk 2. Etabım yapacağız... Galavia projemizin üçüncüsüne de yine bu yıl sonuna kadar başlamış olacağız. Adacity projemizin üçüncüsünü bir aya kadar teslim edip, dördüncüsüne de temelini atmış olacağız. 


Habertürk Ek



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler