19 / 03 / 2024

Melikgazi Belediyesi'nden satılık 59 adet gayrimenkul!

Melikgazi Belediyesi'nden satılık 59 adet gayrimenkul!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 59 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunuluyor. Taşınmazların ihalesi 04 Aralık 2018 tarihinde yapılacak.


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada mülkiyeti belediyeye ait olan 59 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun hükümlerine göre açık artırma sureti ile satışının yapılacağını belirtti.


Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, arsalar hakkında Melikgazi Belediyesi’nin Ruhsat Müdürlüğünden bilgi alınabileceğini dile getiren Başkan Büyükkılıç “Küçükali, Esenyurt, Güzelköy, Turan ve Erenköy olmak üzere 5 ayrı semtte büyüklüğü 93 metrekare ile 5 bin 743 metrekare arasında değişen 2 bağ arsası, 2 konut arsası, 6 işyeri ile 49 mesken arsası ihale satışı yapılacak. Arsaların satış ihalesinden elde edilecek gelirler Melikgazililere hizmet olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır” dedi.


04 Aralık 2018 Günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonunda yapılacağını söyleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, ihale ile ilgili detaylı bilginin www.melikgazi.bld.tr adresinden detaylı bilgi alabileceklerini de belirtti.