19 / 04 / 2024

Mehmet Ergün Turan kimdir

Hamamarkası yakında açılacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek Ankara'ya kazandırılan Hamamarkası bölgesini ziyaret etti.

Mehmet Ergün Turan'dan TOKİ İkinci Bahar Emekli Evleri'nin detayları!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilere 250 lira taksitle konut projesinin detaylarını anlattı. Kadraj programına katılan Turan, "Emekliyi, kira öder gibi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi...

TOKİ'nin hedefi 2023'te bir milyon konutu aşmak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında Türkiye'de yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

TOKİ Başkanı Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirtti.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon yok talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan kimdir?

18 Nisan 2014 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile TOKİ Başkanlığı’na atanan Mehmet Ergün Turan kimdir?İşte Mehmet Ergün Turan'ın hayatı..

TOKİ'de her kente ayrı tasarım dönemi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin 10 yıl öncesine göre farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi.

Mehmet Ergün Turan'dan Fatma Toru'ya ziyaret!

Mehmet Ergün Turan Fatma Toru'yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toru. TOKİ'nin Türkiye'nin her bölgesinde artan konut ihtiyacına cevap verdiğini ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: Özel sektör kentsel dönüşümün içinde olmalı!

Mehmet Ergün Turan özel sektörün de dönüşümün içinde olması gerektiğini kaydetti. Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin çalışmaları hakkında şu mesajları verdi: Konutlarda şekilden, kullanılan malzemeye bir takım değişiklikler olacak...

Pakistan Büyükelçisi, Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti!

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün TURAN’ı yeni görevine atanması nedeniyle makamında ziyaret etti.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atacağız!

"Kentsel dönüşümde riskli alanlarda oluşan tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atmayı ve yerinde dönüşümü amaçlıyoruz." diyen Turan "Projelerde, kamu menfaatini düşünürken, halkı da mağdur etmeden sonuca ulaşmak ve bunun yanı sıra kentin köhnemiş bölgelerini iyileştirmek ana hedeftir" şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüm oranı yüzde 40’lara çıkarılacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin inşa ettiği konutlar arasında kentsel dönüşüm konutlarının yüzde 15-20’lik bir bölümü oluşturduğunu belirtti. Turan, “Kentsel dönüşüm oranı yüzde 15’ten 40’lara çıkarılacak” dedi.

Üretilen konutların yüzde 50'si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

TOKİ hedef büyüttü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak, dönüşümde ben de varım” ifadelerini kullandı.

Konutların 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi.

TOKİ'nin önceliği kentsel dönüşüm!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) uyguladığı kapsamlı kentsel dönüşüm projeleriyle, fiziki olarak ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehirlerde tüm sosyal donatılarıyla birlikte alternatif, yeni, modern kent merkezleri inşa ediyor.

Mehmet Ergün Turan: 5.3 milyon konutun dönüşüm ihtiyacı var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yerel yönetimlerle başlatılan büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 283 bin 20 konutluk gecekondu ve de dönüşüm çalışmasının projelendirildiğini belirtti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete' de yayımlandı. Buna göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı...