29 / 03 / 2024

Mehmet Ergün Turan

Mehmet Ergün Turan'dan TOKİ İkinci Bahar Emekli Evleri'nin detayları!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilere 250 lira taksitle konut projesinin detaylarını anlattı. Kadraj programına katılan Turan, "Emekliyi, kira öder gibi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi...

TOKİ Ulukışla'da 425 konut yaptırıyor!

Konutların yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını aktaran Turan, yerel mimariyle inşa edilecek Niğde-Ulukışla projesinin, 425 konut, ticaret merkezi, cami ve peyzaj alanıyla Niğde'nin geleneksel kültürünü yansıtacağını ifade etti.

TOKİ turizm bölgelerinde konut sayısını artıracak!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ), özellikle turizm çalışanlarını düşünerek, turizm bölgelerinde alt gelirli kesim için konut üretimini odağına aldı. Bu kapsamda başladığı Çeşme Konutları projesinde çalışmalar sürüyor.

TOKİ Başkanı Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirtti.

Mehmet Ergün Turan kimdir?

18 Nisan 2014 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile TOKİ Başkanlığı’na atanan Mehmet Ergün Turan kimdir?İşte Mehmet Ergün Turan'ın hayatı..

Türkiye'nin önceliği kentsel dönüşüm!

Mehmet Ergün Turan "Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm ve alt gelir gruplarına yönelik konut çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Üreteceğimiz konutların yüzde 40-50'sini kentsel dönüşüm içerikli olmasını hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atacağız!

"Kentsel dönüşümde riskli alanlarda oluşan tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atmayı ve yerinde dönüşümü amaçlıyoruz." diyen Turan "Projelerde, kamu menfaatini düşünürken, halkı da mağdur etmeden sonuca ulaşmak ve bunun yanı sıra kentin köhnemiş bölgelerini iyileştirmek ana hedeftir" şeklinde konuştu.

TOKİ'nin önceliği kentsel dönüşüm!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) uyguladığı kapsamlı kentsel dönüşüm projeleriyle, fiziki olarak ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehirlerde tüm sosyal donatılarıyla birlikte alternatif, yeni, modern kent merkezleri inşa ediyor.

Mehmet Ergün Turan: 5.3 milyon konutun dönüşüm ihtiyacı var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yerel yönetimlerle başlatılan büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 283 bin 20 konutluk gecekondu ve de dönüşüm çalışmasının projelendirildiğini belirtti.