26 / 04 / 2024

Mamak Kentsel Dönüşüm

Mamak'ta dönüşüm kapsamında 3.880 konut yapılacak!

Mamak kentsel dönüşüm projeleriyle yeniden imar ediliyor. Türkiye ekonomisinin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörü Mamak’ta hızla yükselmeye devam ediyor.

Mamak halkı metruk alanlardan şikayetçi!

Kentsel dönüşümün hızla tamamlanması gerektiğini dile getiren esnaf Mehmet Şensoy, mahallerindeki metruk alanlarda yaşanan sorunun da böylelikle çözüme kavuşacağını söyledi.

Dünyanın en büyük kentsel dönüşümü Mamak'ta yaşanıyor!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahil bir çok kentsel dönüşüm ve yenileme projesi Mamak'ta başarıyla uygulanıyor.

Mamak'ta dev showroom kuruldu!

ANKARA Siteler esnafının vitrini olacak shovvroom ve satış mağazasının temeli Mamak ilçesinde atıldı. Ankara Lakeciler ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı bunun ihtiyacı olduğunu belirterek, bu projenin esnafa umut olduğunu vurguladı.

Mamak kentsel dönüşüm kapsamında 761 gecekondu yıkıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi mahalleleri sakinleriyle buluştu. Yüzde 38’i yatırıma ayrılan bir bütçeyle ilçeye hizmet ettiklerinin söyleyen Akgül, "İlçenin silüetini de ekonomisini de değiştirmeye kararlıyız." dedi.

Ankara Gülseren - Anayurt Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları devam ediyor!

İki ay önce 2 bin konutun temelinin atıldığı ve Mamak'ın iki ayn mahallesini kapsayan Gülseren - Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor.

Mesut Akgül: Kentsel ve sosyal dönüşüm çalışmalarıyla artık marka kentler arasına girecek!

Milliyet Gazetesi muhabiri Şevket Yaman'ın haberine göre; Mamak'ın yıllarca çöplüğü, gecekondusu ve cezaeviyle anıldığını anlatan Başkan Akgül, kentsel ve sosyal dönüşüm çalışmalarıyla artık marka kentler arasına girmek için ilerlediklerini belirtti...