29 / 03 / 2024

Mamak'ta dev showroom kuruldu!

Mamak'ta dev showroom kuruldu!

ANKARA Siteler esnafının vitrini olacak shovvroom ve satış mağazasının temeli Mamak ilçesinde atıldı. Ankara Lakeciler ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı bunun ihtiyacı olduğunu belirterek, bu projenin esnafa umut olduğunu vurguladı.



ANKARA Siteler esnafının vitrini olacak shovvroom ve satış mağazasının temeli Mamak ilçesinde atıldı. 


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak projenin temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Lakeciler ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, siteler esnafı ve çok sayıda Mamaklı katıldı. 


Böyle büyük bir projeye ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hükümetimizle, büyükşehir belediyemizle birlikte hizmete devam ediyoruz. Temelini attığımız bu noktanın arka taraflarında büyük rekreasyon alanları, ticaret alanları, sosyal kültürel alanlarda olacak. Mamak her yönüyle bir cazibe merkezi haline geliyor" dedi. 


"MOBİLYA SEKTÖRÜ BİR NUMARA OLACAK" 


Ankara esnafına sahip çıktıklarını ve mobilya sektöründe Ankara'yı bir numara yapmak istediklerini belirten Ankara {büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Mobilya denince akla Siteler gelir. Siteleri her yönüyle ayağa kaldırmamız lazım. 32 bin 47 metrekarelik alanda inşa edilecek shovvroom sitelerin vitrini olacak ve 8 ayda bitecek" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz sitelerin mobilyada Ankara ve Türkiye'nin can damarı olduğunu belirtti. 


Ankara Lakeciler ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da siteler esnafının desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, bu projenin esnafa umut olduğunu vurguladı. 


200 YATAKLI HASTANE YAPILACAK 


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında da bilgi veren Gökçek, "Burada toplam 13 bin 800 gecekondu vardı. Bugün görüyorsunuz insanlar artık modern konutlarda oturuyor. İlçede hızlı bir dönüşüm yaşıyor. Bu alanda birde 200 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi bitti, hastane inşaatı başlayacak." dedi. 


Ayrıntılı Haber