08 / 05 / 2024

Kira gelir vergisi son günü

Kira gelir vergisi ilk taksiti için son gün yarın!

Ev ve işyerlerini kiraya veren mal sahipleri, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergi mükellefi oluyor. Kira gelir vergisi senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. 2016 kira gelir vergisi ilk taksiti için son gün yarın...

Kira gelir vergisi 1.taksiti için son 6 gün!

Taşınmaz mallarını kiraya vererek gelir elde eden kişiler tarafından ödenmesi gereken kira gelir vergisi iki taksitte ödenebiliyor. 2016 Kira gelir vergisi 1.taksiti için son 6 gün bulunuyor...

Kira gelir vergisi ödemeleri için son gün 31 Mart!

2015 yılı içerisinde taşınmazını kiraya vererek gelir elde eden kimselerin 2016 yılında vergi ödemeleri gerekiyor. Kira gelir vergisi ödemeleri için son gün 31 Mart olarak belirleniyor...

Kira gelir vergisi için son 4 gün!

2014 yılında elde edilen kira gelirleri için 2015 yılında kira gelir vergisi ödeniyor. İki eşit taksit halinde ödenen verginin birinci taksiti Mart ayında ödendi. 31 Temmuz'da ikinci taksiti sona erecek olan kira gelir vergisi için son 4 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 5 gün!

Gayrimenkul sermaye iradı olarak da bilinen kira gelir vergisi, bir önceki sene içerisinde elde edilen kira gelirinin belirlenen istisna bedelinden yüksek olması halinde iki taksitte ödeniyor.Kira gelir vergisi ödemeleri için son 5 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi için son 7 gün!

2014 yılında gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahiplerinin bu sene kira gelir vergisi ödemeleri gerekiyor. Kira gelir vergisi ödemeleri için son 7 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

2014 yılı içerisinde gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Senede 2 taksit halinde ödenen kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 10 gün!

Kira gelir vergisi, Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit taksit halinde yatırılıyor. Buna göre, ikinci taksit sürecinde kira gelir vergisi ödemeleri için son 10 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira geliri elde eden kimselerin, elde ettikleri bu gelir üzerinden devlete vergi ödemeleri gerekiyor.Kira gelir vergisi ödeme süresi 1 Mart'ta başlamıştı.Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira gelir vergisi ne zaman son?

Gelir Vergisi Kanununun 70 inci maddesinde belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında iki eşit taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi ne zaman son?İşte kira gelir vergisi son ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi son ödeme tarihi 2015!

Kiraya verilerek gelir elde edilen konut ve işyerleri için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergi, gelirin elde edildiği yılı takip eden sene ödeniyor. Peki kira gelir vergisi son ödeme tarihi nedir?İşte kira gelir vergisi son ödeme tarihi 2015..