27 / 04 / 2024

Kira beyannamesi en son ne zaman

Kira beyannamesi için son gün yarın!

2014 yılında mesken,işyeri gibi taşınmazların kira verilmesinden elde edilen gelirler için 31 Mart 2015 tarihine kadar beyanname verilmesi gerekiyor.Ancak beyanname süresi 2 Nisan'a uzatıldı.Kira beyannamesi için son gün yarın..

Kira beyannamesi son tarihi 2015!

Kira gelir vergisi, senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. Vergi için beyannameler belli bir süre içerisinde veriliyor. Peki kira beyannamesi son günü ne zaman?İşte kira beyannamesi son tarihi 2015..

Kira beyannamesi için son 3 gün!

Gelir Vergisi Kanunu kapsamında belirtilen taşınmaz mal ve hakların kiraya verilmesinden elde edilen kira gelirleri 25 Mart tarihine kadar beyanname verilmesi gerekiyor.Buna göre kira beyannamesi i.in son 3 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi son günü 25 Mart!

Kira beyannamesi,1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında elde edilen ve istisna tutarını aşan kira gelirleri için veriliyor.Kira vergisi mükelleflerinin vermesi gereken kira beyannamesi son günü 25 Mart..

Kira beyanı için son 9 gün!

Kira gelir vergisi beyan vermeye dayalı bir vergi çeşidi olarak karşımıza çıkıyor.Vergi için beyannameler istisna tutarının aşılması durumunda belli bir süre içerisinde veriliyor.Buna göre kira beyanı için son 9 gün..

Kira gelir vergisi beyannamesi için son 15 gün!

Kira Geliri Elde Edenler İçin Yıllık Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberinde kira gelir vergisi elde eden mükelleflerin beyanname zamanı açıklanıyor.Buna göre kira gelir vergisi beyannamesi için son 15 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi en son ne zaman verilir?

Mart ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksit şeklinde ödenebilen kira gelir vergisi için ödeme ve beyan dönemi 1 Mart itibarıyla başladı.Peki kira beyannamesi en son ne zaman verilir?