24 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları

Devletten kentsel dönüşüme tam destek!

Devlet, hasarlı yada riskli binalarda oturanlara yıkım ve tahliye aşamasından, başka bir eve taşınma sürecinde faiz desteği sunuyor. 18 ay boyunca, aylık 595 TL ile 960 TL arasında değişen kira desteği veriliyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un yürürlüğe girmesi ile kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı şartları!

Kentsel dönüşümde kira yardımı alabilmek için gayrimenkul sahiplerinin bazı şartları taşıması gerekiyor.İşte 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı şartları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kapsamında mesken ve işyeri tahsisi yapılamaması durumunda, Bakanlık tarafından belirlenen oranda aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları!

Kentsel dönüşüm ile riskli binalarını yıktıran malik ve kiracılara devlet birtakım finansal desteklerde bulunurken birtakım şartlar da arıyor.Peki kentsel dönüşüm kira ayrdımı şartları nelerdir?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2014 yılı kentsel dönüşüm hedeflerini belirledi. Kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılanların yeni ev sahibi olması için toplam 1 milyar TL'lik kredi desteği sağlayacak.