28 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır

Kentsel dönüşüm kredi desteği nasıl kullanılabilir?

Kira yardımı ya da kentsel dönüşüm kredi desteği için devlet destekli konut kredisi kullanılabilir. Peki Kentsel dönüşüm kredi desteği nasıl kullanılabilir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Bina yenilenme süreci zarfında devletin yaptığı kira yardımından yararlanılabiliyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümle evi riskli olarak tespit edilen ve yıkılan malik ve kiracılara kira yardımı yapılıyor.Peki kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alınır?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2015..

Kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamına dahil edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor.Kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunundan faydalanan malik ve kiracılara devlet finansal desteklerde bulunuyor.Finansal desteklerin içinde kira yardımları da bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Riskli olarak tespit edilen yapılar yıkılarak daha sağlıklı yeni yapılar inşa ediliyor.Devlet,binaları yıkılan maliklere mağduriyet yaşamamaları için kira yardımında bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2014 yılı kentsel dönüşüm hedeflerini belirledi. Kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılanların yeni ev sahibi olması için toplam 1 milyar TL'lik kredi desteği sağlayacak.