26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 gerekli evraklar!

Devlet, kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için istenen evraklar nelerdir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı almak için başvurular il Müdürlüklerine yapılıyor.İl müdürlükleri başvuruda bazı evraklar istiyor.İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Bina yenilenme süreci zarfında devletin yaptığı kira yardımından yararlanılabiliyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde kira yardımı belli bir süre içerisinde, belli miktarlarda bu yardıma başvuran hak sahiplerine yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı için gerekli evraklar nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu için istenen belgeler!

Gayrimenkulleri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapabiliyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu için istenen belgeler nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar nelerdir?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımından faydalanmak için gerekli evrakların temin edilip başvuru yapılması gerekiyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

Kentsel dönüşümden faydalanarak riskli yapılarını yıktıran vatandaşlara devlet kira yardımında bulunuyor. Kira yardımı için bazı belgelerin temin edilmesi gerekiyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2014 yılı kentsel dönüşüm hedeflerini belirledi. Kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılanların yeni ev sahibi olması için toplam 1 milyar TL'lik kredi desteği sağlayacak.