08 / 05 / 2024

İmar barışı nedir

İmar barışı 1 yıl uzatılacak!

Milyonlarca vatandaşın imar ve iskân sorununa çözüm getiren imar barışına yoğun talep geldi... İmar barışı 1 yıl süreyle uzatılacak. İşte detaylar...

İmar barışıyla 70 milyar lira gelir elde edilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, mayıs ayı merkezi yönetim bütçesine ilişkin sonuçları takvimine uygun olarak Ramazan Bayramı'ndan sonra açıklayacaklarını ancak şu ana kadar oluşan tablonun, bütçe fazlasını gösterdiğini dile getirdi.

İmar barışı başvuruları başladı!

İmar barışı başvuruları resmen başladı. 13 milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı sona erdiren olan imar barışı başvuruları e-devlet üzerinden yapılabiliyor.

İmar barışı yürürlüğe girdi!

İmar barışı kapsamında Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

İmar barışı başvuru tarihleri!

İmar barışı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Başvurular Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara yapılıyor.

İmar barışı nedir? neleri kapsıyor?

İmar barışı nedir? neleri kapsıyor? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı imar barışı detayları haberimizde yer alıyor.

İmar Barışı Kanun Tasarısı tam metni 2018!

Bakanlar Kurulu'nda kabul edilen imar barışı uygulamasının tam metni haberimizde yer alıyor. İşte İmar Barışı Kanun Tasarısı tam metni...

Başbakan Binali Yıldırım: İmar barışı 13 milyon konutu ilgilendiriyor!

Başbakan Binali Yıldırım, imar barışıyla ilgili olarak ''İmar affı ayrı bir şey. İmar barışı Türkiye'de 12-13 milyon konutu ilgilendiriyor'' dedi.