28 / 03 / 2024

Ankapark projesi

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek resmi twitter sayfasında Ankapark hakkında açıklamada bulundu. Gökçek "İlk etabı Mayıs ayına yetiştirmek istiyoruz." dedi.

Ankapark fuarda yoğun ilgi gördü!

Dev Ankapark maketiyle 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerin yanı sıra üst düzey bürokrat ve yöneticilerin de uğrak yeri oldu.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı çevresindeki yollar isimlendirildi!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu bölgede yeni açılan yolların isimleri, " Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ", "Cumhurbaşkanlığı Caddesi", " Yeni Çiftlik Caddesi " ve " Alparslan Türkeş Caddesi " oldu.

Ankapark projesi durduruldu mu?

Danıştay 14. Dairesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde yer alan hayvanat bahçesinin ANKAPARK'a dönüştürülmesinde kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle Bakanlar Kurulu kararının yürütmesini durdurdu.

Ankapark projesine Bakanlıktan durdurma kararı!

ANKAPARK’ın yapılmasına olanak sağlayan Bakanlar Kurulu kararının kamu yararı ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ankapark'ı yılda 10 milyon kişi ziyaret edecek!

Ankapark'ı yılda 10 milyon kişi ziyaret edecek. 1.217 adet oyuncağın yer aldığı Ankapark Ankara projesinde Universal Studio Sinema Sistemi ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday 70 metrelik dev dinozor yer alıyor.

Ankapark görücüye çıktı, Başkentliler hayran kaldı!

Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce oyuncağın yanı sıra dinlenme alanları, Universal stüdyoları kalitesindeki sinema salonları, hayvanat bahçesi, ağaçlandırma çalışmaları, dinozor parkı, dev havuzları ve su gösterisi ile dikkat çeken Ankapark’ı ziyarete açıyor.

Ankara Ankapark'ın inşaatı ziyarete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ANKAPARK'ta çalışmalar son sürat devam ederken, dünyanın sayılı Tema parklarından biri olan dev eğlence merkezinin inşaatı Başkentlilerin ziyaretine açıldı...

Ankapark projesi halka açıldı!

Ankapark projesi halka açıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın şantiyesinin halka açıldığının müjdesini twitterdan verdi. Ankapark giriş ücreti sınırsız 50 TL olarak belirlendi.

Ankapark ne zaman açılıyor? Son durum!

Ankapark projesi içine toplam 1.217 adet oyuncak bulunuyor. Projeye giriş ücreti 50 TL olarak belirlendi. Halkın ziyaretine açılan Peki Ankapark ne zaman açılıyor...

Anka Park hizmete açıldı!

Ankapark ne zaman açılacak? Anka Park'ta neler var? Anka Park giriş ücretleri? Anka Park ne zaman bitecek? gibi sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor...

Ankapark ne zaman açılıyor?

1.217 adet oyuncaktan oluşan Ankapark Ankara projesinde çalışmalar devam ediyor. Ankapark ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ankapark nereye yapılıyor?

Mart ayında açılacak olan Ankapark nereye yapılıyor diye soracak olursanız haberimizin içerisinde tüm detayı ile birlikte yer alıyor. Parka giriş ücreti sınırsız 50 TL olarak belirlendi...