09 / 05 / 2024

Torun Center satış fiyatları!

 Torun Center satış fiyatları!

Torun Center satış fiyatları? Mecidiyeköy Torun Center nerede? Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...


535 adet daireden oluşan Torun Center projesi Torunlar GYO tarafından inşa ediliyor. Şişli Mecidiyeköy'de konumlandırılan Torun Center projesi 3 blok halinde yükseliyor. Torun Center satış fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. 1 milyar yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede kuleler 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi olarak tasarlandı. 


Yüzde 65 oranında kaba inşaatı tamamlanan Torun Center Mecidiyeköy projesinin teslimleri 2015 Ağustos'ta gerçekleşecek. Torun Center Evlerinde dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.


Torun Center satış fiyatları!


Torun Center satış fiyatları kapsamında rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan, ofislerin metrekare birim fiyatı ise 4 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. Proje lokasyon olarak eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisinde yükseliyor.


Mecidiyeköy Torun Center projesinde ofislerin yüzde 35'i ve konutların ise yüzde 32'si satıldı. Torun Center satış ofisi ile 0212 267 47 47 no'lu telefondan numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabiirsiniz. Torun Center ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor.


241 bin metrekare alana sahip olan Torunlar GYO Torun Center projesinde çocuk oyun alanları, fitness center, dinlenme alanları, kapalı otopark, spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Mecidiyeköy Torun Center nerede?

Torun Center adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com