03 / 05 / 2024

Torun center satış fiyatları

Mecidiyeköy Torun Center ödeme tablosu!

Mecidiyeköy Torun Center ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. 2015 yılında teslim edilecek olan proje 1 milyar lira yatırım bedeline sahip. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Torun Center satış fiyatları!

Torun Center satış fiyatları? Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? Torun Center nerede? Torun Center iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.

Torun Center son durum!

Torun Center son durum bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Ağustos 2015 tarihinde teslim edilecek olan proje eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde yükseliyor. Projede satışlar devam ediyor.

Torun Center satış fiyatları!

Torun Center satış fiyatları? Mecidiyeköy Torun Center nerede? Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor. Ayrıntılı fiyatlar haberimizin içinde mevcut.

Torun Center satış ofisi!

Torun Center satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi olarak yükselen proje 1 milyar lira yatırım bedeline sahip.