28 / 03 / 2024

Aziz Torun GYODER başkanlığı görevini bırakıyor!

Aziz Torun GYODER başkanlığı görevini bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı. Başkanlık için yeniden aday olmayacağını dile getirdi...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin 2013-2017 yılları arasındaki faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı bugün gerçekleşti. 


GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda açıklama yapan Başkan Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.


GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini bugün bir basın toplantısı ile değerlendiren Başkan Aziz Torun 24 Mayıs'ta GYODER'in genel kurulunun toplanacağını belirterek, başkanlık için yeniden aday olmayacağını dile getirdi. 


Sektörle ilgili değerlendirmeler yapan GYODER Başkanı Aziz Torun, "Sektör mevzuat bakımından, bilgi ve data bakımından ciddi bir eksiklik içindeydi. Biz bu konuda önemli çalışmalar yaptık. Sektörün çatı örgütü haline geldik. Aktif 270 üyemiz mevcut. 40'ın üzerindeki katılımcı ile 15 Temmuz'dan sonra iş birliği ve güç birliği kampanyası yaptık. Aslında bu bir veda konuşması. 24 Mayıs'ta GYODER yeni yönetimini seçecek. Yeni yönetimin başarılı olmasını dilerim" dedi.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com