29 / 04 / 2024

Torunlar gyo Torun Center

Torunlar GYO Torun Center fiyatları!

Torunlar GYO Torun Center fiyatları? Torun Center nerede? Torun Center iletişim? Torun Center teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor..

​​Torun Center Mecidiyeköy fiyat listesi!

​​Torun Center Mecidiyeköy fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor...

Torunlar GYO Torun Center satılık!

Banka kredisi kullanılabilen Torun Center projesinde teslimler 2015 Ağustos'ta yapılacak. Torunlar GYO Torun Center satılık daire fiyatların metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlıyor.

Torunlar GYO Torun Center!

Torunlar GYO Torun Center adres ve telefon numarası şöyle: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli / 0212 267 47 47

Torun Center satış fiyatları!

Torun Center satış fiyatları? Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? Torun Center nerede? Torun Center iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.

Torunlar GYO Torun Center!

Torunlar GYO Torun Center projesinde satış süreci devam ediyor. 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.

Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor!

Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 65'inin tamamlandığı projedeki dairelerin metrekaresi 5 bin 500 dolardan, ofislerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlıyor.

Torun Center satış fiyatları!

Torun Center satış fiyatları? Mecidiyeköy Torun Center nerede? Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi? Torun Center ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...

Torun Center adres!

Torun Center adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli - 0212 267 47 47

Torun Center ödeme planı!

Torun Center ödeme planı? Torun Center fiyat listesi? Torun Center teslim tarihi? Torun Center nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...

Torun Center metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar!

Torun Center metrekare fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor. 2015 yılının ağustos aynda teslim edilecek olan projede ofislerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlıyor.

Torun Center nerede?

Torun Center nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Toplam 1 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen projedeki konutların yüzde 32'si, ofislerin ise yüzde 35'i satıldı.

Torun Center’da metrekaresi 5 bin 500 dolar!

Torun Center’da metrekaresi 5 bin 500 dolar olarak belirlendi. Teslimlerin 2015 yılının yaz aylarında yapılacağı projesinin kaba inşaatının yüzde 67'si tamamlandı.

Torun Center, Mecidiyeköy'ün çehresini değiştirmeye hazırlanıyor!

Torunlar GYO tarafından İstanbul’un merkezinde eski Ali Sami Yen stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen “Torun Center”, Mecidiyeköy’ün çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.