12 / 05 / 2024

Novo Maison villa fiyatları!

 Novo Maison villa fiyatları!

Novo Maison villa fiyatları? Novo Maison adres? Novo Maison telefon numarası? Novo Maison ne zaman teslim? Novo Maison ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


Novo Maison villa fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 8 adet villadan oluşan Novo Maison projesi Bodrum'un Gündoğan bölgesinde hayata geçiriliyor. 


KLT Yapı tarafından hayata geçirilen Novo Maison projesi 4 bin metrekare alana sahip. Gündoğan Novo Maison projesinde inşaat çalışmaları 2013 yılının Kasım ayı itibari ile başladı. 


Banka kredisi kullanılabilen Novo Maison Bodrum projesi lokasyon olara toplu ulaşıma 1 dakika ve Bodrum Golf Kulubü'ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede evlerin yüksekliği 2,75 metre olarak tasarlandı. 


Novo Maison villa fiyatları:


Bodrum Novo Maison villa fiyatları minimum 1 milyon eurodan başlayarak, maksimum 1 milyon 350 bin euroya kadar yükseliyor. Novo Maison teslim tarihi 2015 Mayıs olarak belirlendi.


Gündoğan Novo Maison Evleri'nde su deposu, şömine, soğutma sistemi, özel bahçe, havuz, spor salonu, jeneratör, yürüyüş yolları, sauna ve VRF ısıtma gibi imkanlar yer alıyor. 


Gündoğan Novo Maison nerede?

Novo Maison adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison telefon numarası:

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com