27 / 04 / 2024

Novo Maison iletişim

Novo Maison lansmanı 13 Haziran'da yapılacak!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.

Novo Maison iletişim!

Novo Maison iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği projede 8 adet villaya yer veriliyor.

Novo Maison satış ofisi!

Novo Maison satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 8 villanın yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Novo Maison fiyat listesi!

Novo Maison fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 2015 yılında teslim edilecek projede Engelli rampaları ve asansörler bulunuyor.

Novo Maison villa fiyatları!

Novo Maison villa fiyatları? Novo Maison adres? Novo Maison telefon numarası? Novo Maison ne zaman teslim? Novo Maison ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Novo Maison telefon numarası!

Novo Maison telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla - 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Novo Maison teslim tarihi!

Novo Maison teslim tarihi? Novo Maison adres? Novo Maison telefon numaraso? Novo Maison ödeme planı? Novo Maison fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Novo Maison Bodrum fiyat!

8 adet villadan oluşan Novo Maison Evleri'nde teslimler 2015 Mayıs ayında gerçekleşecek. Novo Maison Bodrum fiyat listesi 1 milyon eurodan başlıyor.

Novo Maison nerede?

Novo Maison projesinde 8 tane villa yer alıyor. KLT Yapı imzası ile yükselen projede villaların alanları 450 metrekare olarak tasarlandı. Peki Novo Maison nerede?

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor!

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede villaların tavan yükseliği 2,75 metre olarak tasarlandı.