29 / 04 / 2024

Novo Maison ne zaman teslim

Novo Maison villa fiyatları!

Novo Maison villa fiyatları? Novo Maison adres? Novo Maison telefon numarası? Novo Maison ne zaman teslim? Novo Maison ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Novo Maison telefon numarası!

Novo Maison telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla - 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Novo Maison fiyat listesi!

Novo Maison fiyat listesi 1 milyon euro ile 1 milyon 350 bin euro arasında değişiyor. Projede ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor.

Novo Maison teslim tarihi!

Novo Maison teslim tarihi? Novo Maison adres? Novo Maison telefon numaraso? Novo Maison ödeme planı? Novo Maison fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Novo Maison Bodrum fiyat!

8 adet villadan oluşan Novo Maison Evleri'nde teslimler 2015 Mayıs ayında gerçekleşecek. Novo Maison Bodrum fiyat listesi 1 milyon eurodan başlıyor.

Novo Maison ne zaman teslim?

Bodrum - Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison projesinde fiyatlar 1 milyon Euro'dan başlıyor. Satışların devam ettiği Novo Maison ne zaman teslim?

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor!

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede villaların tavan yükseliği 2,75 metre olarak tasarlandı.