27 / 04 / 2024

Bodrum Novo Maison fiyat!

Bodrum Novo Maison fiyat!

Bodrum Novo Maison fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Bodrum'un Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen Bovo Maison projesinde satışlar devam ediyor. Proje KLT Yapı imzası ile inşa ediliyor. Bodrum Novo Maison fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Bodrum Novo Maison projesinde 8 tane villa yer alıyor. Projedeki villaların alanları 450 metrekare, tavan yükseklikleri ise 2,75 metre olarak belirlendi. 


Novo Maison projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede her villada asansör ve villa girişlerinde ise engelli rampaları bulunuyor. 


İnşaat çalışmalarının yüzde 90'ının tamamlandığı Bodrum Novo Maison projesi Golf Kulübü’ne 15 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Bodrum Novo Maison fiyat kapsamında villalar 1 milyon Euro ile 1 milyon 350 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Novo Maison projesinde ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi ve Gaggenau, Miele veya muadili beyaz eşyalar bulunuyor. 


Bodrum Novo Maison nerede?

Adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison iletişim

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com