28 / 03 / 2024

Novo Maison lansmanı 13 Haziran'da yapılacak!

Novo Maison lansmanı 13 Haziran'da yapılacak!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.


Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor!


Bodrum Gündoğan’da, KLT YAPI tarafından hayata geçirilen Novo Maison projesi ile şehir hayatının karmaşasından bunalanlar için, ayrıcalıklarla dolu yepyeni bir yaşam alanı doğuyor.


İnşaatı tamamlanarak 13 Haziran’da lansmanı yapılacak olan Novo Maison projesi, beş oda, bir salon, bir spor&hobi salonu ve ön-arka teraslar, bahçe olmak üzere, her biri 475 metrekare olan sekiz villadan oluşuyor. Villaların tavan yükseklikleri ise 2.75 metre. Ev sahiplerini, ferah ve yepyeni bir hayatı keşfetmeye davet eden proje birinci sınıf inşaat kalitesini, alanının önde gelen tasarımcıların mimarisi ile birleştiriyor.


Novo Maison evleri, konumu itibariyle Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gündoğan’a hakim manzarasıyla öne çıkıyor. Projedeki her villa tam donanımlı yapısı ile yaşayanları özel ve ayrıcalıklı hissettirecek bir konfor sunuyor. Her villada sauna, spor salonu, özel zen bahçesi, teras, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRV ısıtma - soğutma sistemi, özel otopark ve su deposu bulunuyor. Ayrıca site içi kamera ve güvenlik sistemi, teknik personel ve bahçıvandan oluşan destek ekibi ile ev sahiplerine, hayatlarını kolaylaştıracak özel bir yaşam alanı sunuluyor. 


En seçkin fikirler ve markalar bu projede buluştu!


Projede, mutfaklarda, Lineadecor ve Gaggenau’nun ürünleri kullanılıyor. Akıllı ev sistemi ile inşa edilmiş, özel spa ve hobi alanları da bulunan projenin iç mimari tasarımı Beyza Özer’e ait. Yeşilin sanata dönüştüğü, peyzaj tasarımının hakim olduğu Novo Maison’da, Duravit marka vitrifiyeler; Grohe ve Hansgrohe armatürler suya yön veriyor.


Her villaya özel otopark, Panasonic yerden ısıtma ve LG marka ısı pompalı VRV Isıtma-Soğutma bulunan Novo Maison villalarında şömine, sauna gibi özel unsurlar da standart olarak bulunuyor. 


Projede, tüm villaları yüzdeyüz karşılayan jeneratör ve her villaya özel 24 ton kapasiteli su deposu ile hayat kesintisiz devam ediyor. Biyolojik arıtma ile ayrıca çevreye duyarlı bir proje özelliğini de sizlere sunuyor.


Cennet koy Gündoğan’da merkezi konum!


Novo Maison, Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dk, Bodrum Gündoğan’ın en gözde beach club’larına 1 dk, Palmarina Marina ve Alışveriş Merkezi’ne 10 dk, Bodrum Havaalanına ise 45 dk. mesafede bulunuyor. Ana yollara ve toplu ulaşıma araçlarına olan mesafesi 1 dk. olan projede, Gündoğan’nın Kızılburun mevkiide yer alıyor.


KLT YAPI tarafından oluşturulan Novo konsepti, 2015 ve 2016 yıllarında başlanması planlanan Novo House ve Novo Platin projeleriyle de yaşam alanlarında farklılıklar sunmaya devam etmeyi planlıyor. 


Projenin açık adresi: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla

Satış Ofis iletişim: Ertuğ Tutal 


Novo Maison iletişim

Tel : +90 252 316 78 79

Projenin web sitesi: www.novomaison.com 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler