25 / 04 / 2024

Cadde Rezidans nerede

Cadde Residence telefon numarası!

Cadde Residence telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. Tüm daire tipleri 110 metrekare olarak dizayn edilen projede daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek?

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Cadde Rezidans ödeme bilgisi!

Cadde Rezidans projesindeki tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı. 1.550 metrekare alan üzerinde yayılan projede 32 daire ve 3 dükkan yer alıyor. İşte Cadde Rezidans ödeme bilgisi...

Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Cadde Rezidans projesinde ödeme yapılırken banka kredisi de kullanılabiliyor. Peki tüm daire tiplerinin 2+1 olarak dizayn edildiği Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Cadde Residence fiyat listesi!

Cadde Residence projesinde dairelerin tamamı 2+1 olarak dizayn edildi. Daire alanları 110 metrekare olarak karşımıza çıkan projede teslimlerin 2015'te yapılması planlanıyor. İşte Cadde Residence fiyat listesi...

Sur Yapı Cadde Rezidans fiyatları 247 bin TL’den başlıyor!

Sur Yapı Cadde Rezidans fiyatları 247 bin TL’den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.