11 / 05 / 2024

Gül İnşaat Kalekent satılık!

 Gül İnşaat Kalekent satılık!

Gül İnşaat Kalekent satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak satışa sunuluyor. Proje Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortak girişimi Beylikdüzü'nde yükseliyor...


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerine yer verilen Kalekent Evleri, Beylikdüzü'nde 100 bin dönümlük arsa alanı üzerine 


inşa ediliyor. Gül İnşaat Kalekent satılık daire fiyatları ne kadar?


Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortaklığı ile hayat bulan Kalekent Beylikdüzü Projesi, 2 etaptan oluşuyor. Projede toplam 1.471 konut bulunuyor.


2015 yılının Aralık ayında ilk etap teslimlerinin yapılması hedeflenen Beylikdüzü Kalekent Evleri'nin ikinci etap teslimleri ise 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.


Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen Kalekent Konutları'nın ortak alanları arasında; su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center gibi imkanlar yer alıyor.


Gül İnşaat Kalekent satılık


Gül İnşaat Kalekent satılık daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor ve yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü Kalekent Evleri iletişim

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com