11 / 05 / 2024

Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat!

Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat!

Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olmak mümkün...


Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat listesi bilgileri öncesinde kısaca projenin genel özelliklerine değinelim.


100 bin metrekarelik alan üzerine yayılan Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'nde, Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından hayata geçirildi. 


1. etap teslimleri Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan Kale Kent Beylikdüzü Konutları'nın 2. etabı Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek. 


Projede, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Beylikdüzü Kale Kent Evleri, 59 metrekareden başlayan büyüklüklerde tasarlandı. 


Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat


Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü fiyat bilgileri doğrultusunda projede daire fiyatları en düşük 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Toplam 1.471 daireye yer verilen Kalekent Projesi Beylikdüzü,  60 aya kadar taksitlendirme imkanının yanı sıra yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında yüzde 24'lük tutarın 1 yıl sonra ödenebilmesi imkanına da yer veriyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım için ise banka kredisi uygulanıyor.


Kalekent projesi ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com


Kalekent Projesi Beylikdüzü, Kalekent Beylikdüzü daire fiyatları, KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim, KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi, KaleKent Beylikdüzü satılık evler, kale kent beylikdüzü kat planları