01 / 05 / 2024

Arıkan Toskana Orizzonte fiyatları 650 bin dolardan başlıyor!

Arıkan Toskana Orizzonte fiyatları 650 bin dolardan başlıyor!

Toskana Orizzonte, Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı tarafından konumlandırılıyor. Projede ilk etap teslimleri Eylül ayında yapılacak...


Toskana Orizzonte Villaları, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor.


450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor. Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişiyor.


Projenin sosyal imkanları arasında, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Toskana Orizzonte Villaları ilk etaptaki konutların teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Arıkan Toskana Orizzonte fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı