01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toskana Orizzonte Villaları nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığı ile yükseliyor...


Toskana Orizzonte Villaları ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Toskana Orizzonte Villaları nerede?


Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişerek dizayn edildi. Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor. 


Sosyal alanlar içerisinde projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, sağlık kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Konut fiyatlarının satış fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösterdiği Toskana Orizzonte Villaları ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonte Villaları nerede?


Büyükçekmece'de hayata geçirilen Toskana Orizzonte Villaları lokasyon olarak;Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Telefon: (0212) 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı