15 / 05 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı imzası ile yükseliyor. Projede villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı...


Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte, ilk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.


1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri, 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Toskana Orizzonte daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı şeklinde tasarlandı.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri fiyat bilgisine göre projede villalar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje, Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyor.


Toskana Orizzonte Evleri lokasyon olarak Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri ortak alanları arasında; olimpik, kids gym, basketbol sahaları, açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı