27 / 04 / 2024

Doğa City Ankara fiyatları!

Doğa City Ankara fiyatları!

Doğa City Ankara fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek...


Doğa City Ankara fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje açık lansman yöntemiyle dairelerin Eylül 2015'te satışa sunulacak.


Proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor. Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gereken projede inşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. 


Doğa City Ankara ortak alanlarında; otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonu gibi olanaklar yer alıyor.


Projede daireler 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelecek olan projede teslimler 36 ayda bitirilmesi planlanıyor. 


Proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Ödeme seçenekleri kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Doğa City lokasyon olarak, Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. 


Doğa City Ankara fiyatları 


Ankara Doğa City fiyatları kapsamında projede fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı